Váš svět strojů...
Přihlášení
Košík
0
Cena bez DPH
0 Kč
Celkem k úhradě s DPH
0 Kč
Zpět na seznam článků
12. 07. 2023
David Černoch
Novinky
Informace

CNC router SHG 0609 otevírá nové možnosti výuky

V moderní době je důležité, aby střední školy byly vybaveny nejen kvalitními učebními materiály a kvalifikovanými učiteli, ale také moderními technologiemi, která připraví studenty na budoucí pracovní výzvy.


Jedna ze škol, které tuto vizi naplňují, je Integrovaná střední škola v Chebu, příspěvková organizace,
která využívá námi dodaný CNC router SHG 0609 k výuce a výrobě zajímavých výrobků.


Tento stroj poskytuje studentům unikátní příležitost seznámit se s moderními technologiemi, které jsou nezbytné v dnešním průmyslu. Od návrhu až po samotnou výrobu mohou studenti sledovat celý proces a naučit se jak efektivně využít moderních nástrojů k dosažení působivých výsledku. Studenti se učí základům návrhu, programování CNC stroje a využití specifických nástrojů pro zpracování dřeva.

Jedním z cílů školy je připravit studenty na budoucí pracovní příležitosti a využití moderních technologií. Tím, že se seznamují s CNC routery již během studia, získávají nejen teoretické znalosti, ale také praktické dovednosti, které jsou velmi ceněné na trhu práce.

Integrovaná střední škola v Chebu tak představuje vzorový příklad toho, jak moderní technologie, jako je kompaktní CNC router SHG 0609, mohou obohatit výuku a připravit studenty na budoucí pracovní výzvy.

Naši nabídku všech CNC routerů najdete zde.

Galerie

Zpět na seznam článků
Povinné pole Špatný formát